Beheren

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand >

Beheren

Het lint [Bestand] + [Beheren] bevat alle functionaliteit voor het bestandsbeheer binnen Ibis Calculeren voor Bouw. In eerste instantie zal na het uitvoeren van deze menufunctie het overzicht van de standaardmap van de begrotingen worden weergegeven:

BeherenBegrotingen

Als binnen Ibis Calculeren voor Bouw gebruik wordt gemaakt van SQL Server database én de Expert licentie dan is ook het onderdeel Projecten beschikbaar. Voor het beheren van projecten zie verder Projecten beheren.

Zie verder:

Onderdelen

Mappenlijst

Begroting overzicht

Functionaliteit