Menu Meten

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Onderdeel Digit >

Menu Meten

Via de menukeuze [Meten] bepaalt u wat de Digitizer pen moet meten, voordat u de pen indrukt, bijvoorbeeld de lengte, omtrek of de inhoud van een object. Deze menukeuzes vindt u ook op het losse of vaste menu van de Digitizer.

Het programma maakt van de metingen een grafische afbeelding. Deze afbeelding(en) kunt u opslaan en of afdrukken. Voor meer informatie, zie: menu [Bestand] + [Opslaan] en menu [Bestand] + [Afdrukken].

Zie verder: werkwijze meten (van lengte), meting herstellen, meting wijzigen, grafische weergave van de meting.

Toelichting:

Lengte

Cum. Lengte

Aantal

Inhoud

Opp. Rechthoek

Opp. Cirkel

Opp. Veelhoek

Omtrek Rechthoek

Omtrek Cirkel