Meting herstellen

Navigatie:  Onderdeel Digit > Menu Meten >

Meting herstellen

Met de sneltoets Herstel op het los menu of het vast menu, of met ongedaan maakt <Ctrl> + <Z>, kunt u laatste of vorige handelingen teniet doen, ofwel een vorige handeling herstellen. U kunt een oneindig aantal handelingen achterelkaar herstellen, tenzij u tussendoor gegevens heeft opgeslagen: direct na het opslaan kunt u geen handelingen herstellen. U kunt niet achteraf met deze knop een meting herstellen.

Als u achteraf een meting wilt herstellen, dan moet u eerst de meting verwijderen. Daarna kunt u opnieuw een meting uitvoeren. (zie werkwijze meten).