Basisbegrippen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  »Geen onderwerpen boven dit niveau«

Basisbegrippen

Dit hoofdstuk behandelt een aantal belangrijke onderwerpen en begrippen in Ibis Calculeren voor Bouw. Het geeft u een overzicht van begrippen, functies, knoppen en hun mogelijkheden in het programma. Ook vindt u hier onder andere uitleg over de mappen structuur en de indeling van een begroting in Ibis Calculeren voor Bouw.

Sommige hoodonderdelen hebben een eigen begrippenlijst, met begrippen die specifiek voor dat hoofdonderdeel zijn.

Starten van Ibis Calculeren voor Bouw

Inloggen in Ibis Calculeren voor Bouw

Bestanden (programma- en databestanden)

Gebruikersinterface

Begrotingopbouw

Begrotingtype

Begrotingvarianten

Netto en Bruto kosten

Uneto tijdsnormen

Back-up mechanisme

Masker

Sneltoetsen

Symbool invoegen

Woordenlijst Ibis Calculeren voor Bouw

Undo-redo