Bestanden (programma- en databestanden)

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Basisbegrippen >

Bestanden (programma- en databestanden)

Tijdens het installeren van Ibis Calculeren voor Bouw wordt een aantal mappen voor de programma- en databestanden van Ibis Calculeren voor Bouw aangemaakt.

Deze mappen zijn na de installatie de locaties van de diverse bestanden eenvoudig in het programma te wijzigen.

Voor een toelichting op de diverse mappen met bestanden, zie het lint [Bestand] + [Instellingen] + [Programma opties].

Mappen structuur programma bestanden en programma data

Na een succesvolle installatie zijn de diverse programma bestanden geïnstalleerd in de folder C:\Program Files\Ibis\Ibis Calculeren voor Bouw.