Starten van Ibis Calculeren voor Bouw

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Basisbegrippen >

Starten van Ibis Calculeren voor Bouw

Opstarten van de Setup-versie

Als de Setup-versie van Ibis Calculeren voor Bouw is geïnstalleerd kunt u het programma op de volgende manieren opstarten.

Opstarten via het Windows Menu

Opstarten via het menu in Windows

Klik op [Start] of Windows - Start.

Klik op Alle programma's / Ibis / Ibis Calculeren voor Bouw. Het programma Ibis Calculeren voor Bouw wordt gestart.

Opstarten via een snelkoppeling op het Windows Bureaublad

Maak een snelkoppeling voor het programma (als deze nog niet aanwezig is).

Dubbelklik in uw bureaublad op het icoon SnelkoppelingTrad7 van Ibis Calculeren voor Bouw. Het programma Ibis Calculeren voor Bouw wordt gestart.

Opstarten via de Windows Verkenner

Dubbelklik via de Windows Verkenner op een Ibis Calculeren voor Bouw begroting (.xtbf bestand). Het programma Ibis Calculeren voor Bouw wordt gestart en opent de aangeklikte begroting. Bij deze manier van opstarten wordt bij elke volgende begroting die geopend wordt opnieuw het programma opgestart. Kopiëren van de ene naar de andere begroting levert dan wel problemen op.

Opstarten van de App-versie

Het opstarten van de App-versie van Ibis Calculeren voor Bouw kan vanuit het startmenu van Windows plaatsvinden. Klik op [Start] of Windows - Start en type in de zoekbalk (een gedeelte van) 'Ibis Calculeren voor Bouw' in zodat de App van Ibis Calculeren voor Bouw wordt weergegeven:

MSIX opstarten

Nadat op het icoon met de naam Ibis Calculeren voor Bouw is geklikt zal de applicatie worden opgestart.

Voor alle hierboven vermelde manieren van opstarten van Ibis Calculeren voor Bouw geldt dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord moet ingeven om het programma op te starten. Bij het beschikbaar stellen van Ibis Calculeren voor Bouw volgens de licenties Start, Pro of Expert in mijn.ibis.nl heeft u daarover een email ontvangen.