Inloggen in Ibis Calculeren voor Bouw

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Basisbegrippen >

Inloggen in Ibis Calculeren voor Bouw

Alleen gebruikers die actief zijn op mijn.ibis.nl kunnen met behulp van hun accountgegevens inloggen op Ibis Calculeren voor Bouw. Na opstarten van Ibis Calculeren voor Bouw verschijnt als eerste onderstaand inlogvenster:

Inloggen op Ibis Calculeren voor Bouw

Log hier in het Microsoft werkaccount of met het e-mailadres en wachtwoord zoals dat bekend is op mijn.ibis.nl. Hierna wordt Ibis Calculeren voor Bouw opgestart en kan er met de applicatie worden gewerkt.