Kopiëren

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Codelijsten > Codelijst bewerken > Codelijst kolom >

Kopiëren

Met de functie KolomKopierenkan de inhoud van de ene kolom gekopieerd worden naar de andere kolom. De meeste toepassingen hiervan zitten in het hergebruik van codes in andere kolommen. Heeft binnen de codelijst niet veel toepasbaarheid; alleen de kolommen Code, Omschrijving en Type zijn aanwezig.

De naam van de kolom die gekopieerd moet worden is weer standaard ingevuld, de kolom waarnaar gekopieerd moet worden moet altijd bepaald worden. Bij deze kopieer actie zijn drie acties mogelijk: vervangen, toevoegen ervoor en toevoegen erna.