Uitlijnen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Codelijsten > Codelijst bewerken > Codelijst kolom >

Uitlijnen

De menukeuze KolomUitlijnen is een verzameling van functies, die alleen een toepassing hebben binnen tekstkolommen. Ook een combinatie van deze functies kan uitgevoerd worden. De vorige instelling blijft bewaard.

Uitlijnen

Zorgt ervoor dat de huidige invulling op een andere manier uitgelijnd kunnen worden.

Lettergrootte

Verandert alle hoofdletters in kleine letters of andersom.

Opschuiven

De functie opschuiven zorgt ervoor dat alle tekst van deze kolom opgeschoven wordt. Opschuiven over de linker- of rechter-uiteinde betekent dat deze tekst verloren gaat.

KolomUitlijnenCodelijst

Met bovenstaande instelling wordt de tekst 2 posities naar rechts opgeschoven en wordend hoofdletters in kleine letters omgezet.