Codelijsten

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen >

Codelijsten

Codelijsten kunnen worden gebruikt om de diverse codekolommen, eventueel inclusief de daarbij opgenomen omschrijving, in de begroting te vullen vanuit een door de klant opgestelde set met standaardgegevens, zoals toe te passen bewakingscodes in de admikolommen. Bij de programma-opties kan de relatie gelegd worden tussen de codekolom uit de begroting en de juiste codelijst uit de codetabel.

Vanuit het lint [Bestand] + [Instellingen] + FunctieCodelijsten worden de aanwezige codelijsten uit de ingestelde codetabel getoond.

Codelijsten