Codelijst kolom

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Codelijsten > Codelijst bewerken >

Codelijst kolom

De menukeuze Kolom bevat functies waarbij de functies betrekking hebben op de (actieve) kolom. Is er een selectie actief, dan bestaat er binnen de functie de mogelijkheid om de functie alleen op de selectie uit te voeren. De functie wordt default uitgevoerd in de kolom waar de cursor zich bevindt. Uiteraard kan er bij het uitvoeren van de functies afgeweken worden van die instelling.

De functies zijn onderverdeeld in:

Kolom vervangen

Kolom initialiseren

Kolom kopiëren

Kolom uitlijnen

Kolom formule