Beheren

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Onderdeel SQL >

Beheren

Via het lint [Bestand] + [Beheren] wordt op dezelfde wijze als bij het beheer in de XTBF variant het beheerscherm getoond.

De werking is ook geheel identiek als bij de XTBF variant. Uiteraard zijn er wel een aantal kleine verschillen:

Binnen de Expert licentie met SQL Server is er ook een onderdeel Projecten te beheren.

Verder is er bij de mappenlijst geen drive letter zichtbaar: hier wordt bij alle onderdelen alleen een locatie binnen de SQL database getoond.

Wanneer de gebruiker niet geautoriseerd is voor de getoonde map wordt bij de begroting een afwijkende status getoond: SQL niet geautoriseerd.
Als een dergelijke begroting wordt geopend wordt daarvan onderstaande melding getoond:
SQL melding indien niet geautoriseerd

Het instellen van de standaard locaties gaat ook precies zoals bij de XTBF variant.

BeherenBegrotingenSQL