Instellingen SQL-bestanden

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Onderdeel SQL >

Instellingen SQL-bestanden

Via het lint [Bestand] + [Instellingen] + [Programma opties] + tabblad Algemeen wordt op dezelfde wijze als bij het beheer in de XTBF variant het instellen van bestanden getoond.

De werking is ook geheel identiek als bij de XTBF variant maar er zijn wel een aantal verschillen:

De verwijzing voor mappen naar Backups en Reservekopie zijn vervallen. Een reservekopie wordt niet meer toegepast, daarvoor in de plaats geldt de mogelijkheid van een tussenopslag.

Een verwijzing voor een map naar Projecten is toegevoegd, dit onderdeel is binnen de Expert licentie met SQL Server beschikbaar.

Verder is er bij de mappenlijst voor Projecten, Begrotingen, Referenties en Basis geen drive letter zichtbaar: hier wordt bij deze onderdelen alleen een locatie binnen de SQL database getoond.

Een voorbeeld van deze instellingen bij gebruik van SQL Server is:

SQL bestanden