Stap 10: Afdrukken van de begroting

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Snel aan de slag met Ibis Calculeren voor Bouw >

Stap 10: Afdrukken van de begroting

Opties voor het afdrukken van de begroting

Via het lint [Bestand] + [Afdrukken] + [Begroting] kunnen de printopties ingevoerd worden.

Als er één of meer meldingen in het logboek staan, dan toont het programma het volgende vragenvenster. Deze vraag is om onder de aandacht te brengen dat er (belangrijke) meldingen over de begroting in het logboek staan. De vraag zorgt ervoor dat u als gebruiker wordt verplicht antwoord te geven op de vraag. Het resultaat is dat er afhankelijk van het antwoord bij de printopties wel of niet wordt aangevinkt dat het logboek geprint wordt.

vensterlogboek

Voor een toelichting op deze opties, klik op Begroting afdrukken.

Wijzig deze opties en/of klik op de knop Knop OK. Het dialoogvenster Afdrukken verschijnt, waarin u een printer kunt kiezen, het aantal af te drukken pagina's en het aantal exemplaren kunt aangeven. Wijzig deze instellingen en/of klik op de knop Knop OK. De begroting wordt afgedrukt.