Snel aan de slag met Ibis Calculeren voor Bouw

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  »Geen onderwerpen boven dit niveau«

Snel aan de slag met Ibis Calculeren voor Bouw

Dit 'Snel aan de slag' item geeft u een overzicht van de belangrijkste onderdelen en functies van Ibis Calculeren voor Bouw. Aan de hand van een stappenplan kunt u snel een begroting aanmaken, bewerken, presenteren en afdrukken. Met de links kunt u doorklikken naar meer informatie over een bepaald onderwerp.

Het gaat hier alleen om de basisfuncties van Ibis Calculeren voor Bouw. De mogelijkheden van de verschillende andere hoofonderdelen van Ibis Calculeren voor Bouw zijn hier buiten beschouwing gelaten.

Stap 1: Starten van Ibis Calculeren voor Bouw

Stap 2: Programma-instellingen

Stap 3: Invoeren van de algemene gegevens van een begroting

Stap 4: Aanmaken van een nieuwe begroting

Stap 5: Kiezen van een opmaak

Stap 6: Invoeren gegevens in de begroting

Stap 7: Opbouwen staart

Stap 8: Opslaan van gegevens

Stap 9: Begrotingen uitwisselen met andere gebruikers

Stap 10: Afdrukken van de begroting

Stap 11: Sluiten programma