Afdrukken Begroting

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Afdrukken >

Afdrukken Begroting

Vanuit het lint [Bestand] + [Afdrukken] + FunctieAfdrukkenBegroting kunnen alle twee de uitvoer mogelijkheden gekozen worden. De instellingen die gemaakt kunnen worden zijn onafhankelijk van de soort uitvoer. Alleen in de kop van het instellingen scherm staat bij het afdrukvoorbeeld de toevoeging afdrukvoorbeeld.

Nadat gekozen is voor de soort uitvoer wordt de begroting automatisch doorgerekend. Het totaal van de begroting is altijd up-to-date, maar de begroting wordt doorgerekend om deze te controleren op voor het programma waarneembare fouten. Deze fouten en waarschuwingen worden in het logboek geplaatst. Zijn er geen meldingen dan verschijnt direct het instellingen scherm, anders verschijnt de vraag:

AfdrukkenBegrLogboek

Deze vraag kan niet genegeerd worden. Hiermee wordt alleen de eerste instelling gedaan, waarna het instellingen scherm verschijnt.

De overige instellingen die gekozen zijn, zijn een gevolg van de vorige afdruk opdracht. Per onderdeel kunnen instellingen ingeklapt Afdrukken_Inklappenof uitgeklapt Afdrukken_Uitklappen getoond worden:

Afdrukken begroting 2

Zie voor een uitleg van de instellingen:

A.Onderdelen

B.Begroting

C.Kies printer

D.Kies opties