Software opstarten vanuit mijn.ibis.nl

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Licenties beheren op mijn.ibis.nl >

Software opstarten vanuit mijn.ibis.nl

Nadat een gebruiker is ingelogd op mijn.ibis.nl ziet deze de iconen van de programmatuur die aan hem/haar is toegekend:

Gebruikers aanmaken op mijn.ibis.nl 2

Het opstarten van de programmatuur vanuit mijn.ibis.nl is mogelijk voor de toegekende applicaties:

Klikken op het applicatie icoonen 'Ibis Calculeren voor Bouw' vanuit mijn.ibis.nl zal of de App-versie van de applicatie opstarten of, als deze versie niet geïnstalleerd is, de App-versie van de applicatie gaan installeren.

Klikken op deze applicatie iconen ‘Ibis Meten in BIM’, ‘Ibis Meten in 2D’ en 'Ibis Kostendatabase' starten de desbetreffende webapplicatie op. Als dat wordt gedaan kan alle functionaliteit worden gebruikt behalve de integratie met Ibis Calculeren voor Bouw. Als daarvan gebruikt moet worden gemaakt, moeten deze drie applicaties vanuit Ibis Calculeren voor Bouw worden opgestart.