Releasenotes versie 2.1.2401.10801

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Releasenotes > Releasenotes versie 2.1 >

Releasenotes versie 2.1.2401.10801

Aangepaste functionaliteit

De bestaande functies Plakken in andere begroting en Plakken in nieuwe begroting zijn aangepast:

Plakken in andere of nieuwe begroting

Er wordt nu ook rekening gehouden met het feit dat er met behulp van een eerdere kopieer actie, begrotingsregels op het klembord aanwezig kunnen zijn.

Als eerste worden de aanwezige begrotingsregels op het klembord geplakt indien die aanwezig zijn.

Als op het klembord geen begrotingsregels staan worden de geselecteerde regels in de huidige begroting geplakt.

Opgeloste storingen

Hieronder treft u een overzicht aan van opgeloste storingen in deze versie van Ibis Calculeren voor Bouw.

Bij het controleren en repareren van een begroting met daarin verstoorde meetstaatkoppelingen, kon het gebeuren dat er onterecht teveel meetstaten werden verwijderd.

Het knippen van begrotingsregels ging fout als er meer dan de helft van het aantal regels in een begroting werd geknipt: er kon na het knippen niet meer geplakt worden.

Als Ibis Calculeren voor Bouw werd opgestart in Microsoft SQL Server-mode en de SQL database was niet bereikbaar, werd er niet overgeschakeld naar XTBF-mode.

Bij het actualiseren van een begroting werd in de lijst met te actualiseren velden teveel items getoond. Tevens is er voor gezorgd dat het venster dat getoond wordt bij actualiseren qua grootte ook vertikaal aanpasbaar is.

Als aan een elementregel een koppeling met Ibis Meten in 2D zat, en bij deze regel werd de stuurcode verwijderd, kon het gebeuren dat de koppeling met Ibis Meten in 2D onterecht werd verwijderd.