Meetstaatmodellen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Eigenschappen >

Meetstaatmodellen

Bij het lint [Bestand] + [Eigenschappen] + [Meetstaatmodellen] wordt een overzicht gegeven van alle actieve meetstaatmodellen in de begroting en de daarnaast beschikbare meetstaatmodellen. Hierbij wordt weergegeven wat de naam van het model is, wat de omschrijving van het model is en hoeveel meetstaten er volgens dit model zijn opgebouwd in deze begroting.

Als er in de begroting geen meetstaten, gebruikt of ongebruikt, op basis van een bepaald meetstaatmodel zijn aangemaakt dan heeft deze de status van Algemeen model, er staat een Vinkjeonder Algemeen.

In het onderste deel van het scherm staat aangegeven welke opmaken er binnen een actief aangewezen model zijn.

Zie voor een gedetailleerde beschrijving van het toepassen en beheren van meetstaatmodellen het onderdeel Traditionele meetstaten.

Meetstaatmodellen