Opmaken beheer

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Begrotingsmodellen >

Opmaken beheer

De beheersfunctionaliteit van de begrotingsmodellen bestaat uit:

FunctieBegrModellen

Openen

Het aanpassen van een bestaande opmaak.

Zie Opmaken wijzigen.

Nieuw

Bij het aanmaken van een nieuwe opmaak wordt er een opmaak aangemaakt waarbij alle kolommen aanstaan.

Alle kolommen hebben de standaard instelling. Zie Opmaken wijzigen.

Het werkt vaak beter om een bestaande opmaak aan te passen en onder een nieuwe naam op te slaan.

Hernoemen

Het wijzigen van de naam van de opmaak:

Opmak hernoemen

Verwijderen

Het verwijderen van de opmaak of de geselecteerde opmaken.

Opmaken verwijderen

Exporteren

Een opmaak of selectie van opmaken kan worden geëxporteerd naar een uitwissel bestand.

Importeren

Eerder geëxporteerde opmaken kunnen uit een uitwissel bestand geïmporteerd worden.