Verwijder ongebruikte modellen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Traditionele meetstaten > Meetstaatmodellen > Functionaliteit meetstaatmodellen beheer >

Verwijder ongebruikte modellen

Bij de begroting gebonden modellen kunnen meetstaatmodellen voorkomen die niet meer in gebruik zijn. Dit wil zeggen dat in deze begroting geen meetstaten van dat model meer voorkomen. Om vervuiling van de begroting, of begrotingen te voorkomen kunnen deze meetstaatmodellen opgeruimd worden.

Met de functie FunctieOngebruikteModellenworden alle modellen die niet meer in gebruik zijn verwijderd. Het verwijderen van ongebruikte meetstaatmodellen kan ook tijdens het opslaan van een begroting plaats vinden, dan moet dit  ingesteld worden bij [Bestand] + [Instellingen] + [Programma opties] + [Meten] + [Opschonen].