Instellingen werkbalk snelle toegang

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Basisbegrippen > Gebruikersinterface > Weergave begroting > Werkbalk snelle toegang >

Instellingen werkbalk snelle toegang

U kunt het menu van de werkbalk snelle toegang in originele staat brengen. Alle wijzigingen die u in de werkbalk snelle toegang heeft aangebracht, maakt het programma dan ongedaan.

Werkwijze

Klik op de meest rechtse functietoets KnopWerkbalksnelletoegangAanpassen in de werkbalk.

Klik op de menukeuze KnopSnelleToegang. Het dialoogvenster Opties voor Linten en Werkbalk Snelle toegang verschijnt.
In het onderste deel van het venster kan de instellingen van de werkbalk snelle toegang gedaan worden:
WerkbalkSnelleToegang

Beginwaarden Werkbalk snelle werkbalk toegang opnieuw instellen
Met de knop KnopBeginwaarden kunnen de wijzigingen hersteld worden. Hierbij bestaat de keuze tussen:
WerkbalkSnelleToegangBeginwaarde
Alleen de werkbalk Snelle Toegang opnieuw instellen is hier van belang.

De werkbalk Snelle toegang onder het lint weergeven
Het aanvinken van deze optie zorgt voor de plaats waar de werkbalk snelle toegang wordt weergegeven.