Werkbalk snelle toegang aanpassen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Basisbegrippen > Gebruikersinterface > Weergave begroting > Werkbalk snelle toegang >

Werkbalk snelle toegang aanpassen

Door in de werkbalk snelle toegang op de meest rechtse functietoets KnopWerkbalksnelletoegangAanpassen te klikken wordt het onderstaande menu getoond.

WerkbalkSnelleToegangMenu

Kies hier voor de keuze 'Werkbalk snelle toegang aanpassen...'

Bij het aanpassen van de snelle toegang worden aan de rechterkant de aanwezig iconen getoond van de werkbalk snelle toegang functies / opdrachten.

Aan de linkerkant staan alle functies / opdrachten die zijn toe te voegen:

WerkbalkSnelleToegangKnoppen

De functies / opdrachten die aan de linkerkant worden getoond komen voort uit één van de volgende menukeuze's in de uitklaplijst:

Populaire opdrachten

Functies / opdrachten worden aan de snelle toegang toegevoegd door KnopSTtoevoegen.

Toegevoegde functies kunnen worden verplaatst door KnopSTOmlaag en KnopSTOmhoog.

Toegevoegde functies kunnen weer worden:

Verwijderd. Door met de muis de functie aan te wijzen en te kiezen voor KnopSTIcoonVerwijderen.

Verborgen. Door met de muis de functie aan te wijzen en te kiezen voor KnopSTIcoonVerbergen.
De knop blijft in de werkbalk snelle toegang aanwezig, maar is niet meer zichtbaar.

Gewijzigd. Door op de rechtermuistoets te klikken en te kiezen voor KnopSTIcoonWijzigen.
Hierbij kan de omschrijving en de afbeelding worden aangepast:
KnopSTIcoonAanpassen