Instellingen lint

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Basisbegrippen > Gebruikersinterface > Weergave begroting > Lint >

Instellingen lint

U kunt het lint importeren, exporteren en in originele staat brengen. Alle wijzigingen die u in de lintmenu heeft aangebracht, maakt het programma dan ongedaan.

Werkwijze

Klik op de rechtermuistoets in het lintmenu in een vrij gedeelte, dus niet op een bestaande menukeuze.

Klik op de menukeuze . Het dialoogvenster Opties voor Linten en Werkbalk Snelle toegang verschijnt.
In het onderste deel van het venster kunnen de instellingen van het lint gedaan worden:
WerkbalkSnelleToegang

Aangepast Lint opslaan of delen
Met de knop KnopImporteren wordt een eerder opgeslagen Lint ingevoerd.
Met de knop KnopExporteren wordt het lint een bestand opgeslagen.

Beginwaarden Lint opnieuw instellen
Met de knop KnopBeginwaarden kunnen de wijzigingen hersteld worden. Hierbij bestaat de keuze tussen:
WerkbalkSnelleToegangBeginwaarde
Alleen de werkbalk Snelle Toegang opnieuw instellen of alle aanpassingen opnieuw instellen.

De werkbalk Snelle toegang onder het lint weergeven
Het aanvinken van deze optie zorgt voor de plaats waar de werkbalk snelle toegang wordt weergegeven.