Calculatietijdnormen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Importeren >

Calculatietijdnormen

Voor de toepassing van Uneto-VNI Calculatietijdnormen in de Installatietechniek worden jaarlijks bestanden gepubliceerd met calculatietijdsnormen. Deze kunnen worden geïmporteerd als een nieuwe (referentie)begroting, inclusief alle kopregels.

Met het uitvoeren van de functie [Bestand] + [Importeren] + FunctieImportUnetoVNI kan de map gekozen worden waar de tekstbestanden met calculatietijdnormen staan.

ImportUnetoVNIMap

Tip:

Naast de import van deze calculatietijdnormen en deze als (referentie)begroting te gebruiken in een projectbegroting is het óók mogelijk de calculatietijdnormen toe te passen via 2BA online in combinatie met artikelen. Dat kan alléén als gebruik wordt gemaakt van Ibis Calculeren voor Installatietechniek en bij 2BA daarvoor een aanvulling in het contract is opgenomen.