2BA Artikelen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Installatie > Invoegen >

2BA Artikelen

Vanuit het lint [Installatie] + [Invoegen] + 2BA artikelenonline artikelen kan er verbinding worden gemaakt met de website van 2BA. Dit is dé neutrale datapool van handels- en produktgegevens in de installatiebranche. 2BA is een online referentiebestand met daarin de artikelen en prijzen de leveranciers voor de installatiebranche, inclusief de calculatienorm gegevens.

Door Ibis Calculeren voor Installatietechniek te koppelen met 2BA online worden de prijsregels up-to-date ingevoerd. Om gebruik te kunnen maken van 2BA online, moet er een abonnement bij 2BA zijn afgesloten.

2BA artikelenScherm

Zie verder:

Inloggen op 2BA artikelen

Artikelen overnemen