Voorbeeld vaste breedte

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Importeren > Tekst-bestand >

Voorbeeld vaste breedte

Nadat er gekozen is voor de optie 'vaste breedte' kan er aangegeven worden waar de scheiding moet lopen, door te klikken in de voorbeeldregels wordt een lijn getoond.

Vervolgens moeten de aangegeven kolommen weer een naam krijgen, zoals bij het voorbeeld met de kolommen met scheiding.

VoorbeeldIndeling tekst vast

Door op de kolomnaam met de rechtermuis te klikken kan de juiste kolom in Ibis Calculeren voor Bouw geselecteerd worden.

Na knopvoltooien wordt het tekstbestand in een Ibis Calculeren voor Bouw begroting omgezet.

Tip: Bewaar de indeling als IBIS profiel zodat een tekstbestand met dezelfde formaat met dit profiel direct ingedeeld wordt.