Wachtwoord veranderen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Hosting via de Ibiscloud (AVD) omgeving > Support Ibiscloud >

Wachtwoord veranderen

Mocht uw wachtwoord zijn verlopen of u wilt uw wachtwoord aanpassen dan kunt u uw wachtwoordgegevens aanpassen door met uw Ibiscloud account in te loggen op de volgende Microsoft website: https://myaccount.microsoft.com/. Het is aan te bevelen om deze website te openen in een zogenaamd InPrivate- of Incongitovenster van uw webbrowser. Hier kunt u op de tegel 'Wachtwoord' op het item 'Wachtwoord wijzigen' klikken.

InPrivate- of Incongitovenster starten in uw webbrowser

Om de link naar de Microsoft website https://myaccount.microsoft.com/ in een een zogenaamd InPrivate- of Incongitovenster van uw webbrowser te openen klikt u met de rechtermuisknop op de bewuste link en kiest u voor 'Koppeling in InPrivate-venster openen' (Microsoft Edge) of 'Link openen in incognitovenster' (Google Chrome):

InPrivate browser Edge respectievelijk InPrivate browser Chrome

Complexiteit wachtwoord

Het wachtwoord moet voldoen aan de volgende eisen voor wat betreft complexiteit:

Het bevat niet de accountnaam van de gebruiker of delen van de volledige naam van de gebruiker die langer zijn dan twee opeenvolgende tekens;

Een wachtwoord mag niet gelijk zijn aan de vijf eerder gebruikte wachtwoorden;

Het moet ten minste twaalf tekens lang zijn;

Het bevat tekens uit drie van de volgende vier categorieën:

oEngelse hoofdletters (A t/m Z);

oEngelse kleine letters (a t/m z);

oBasis 10 cijfers (0 t/m 9);

oNiet-alfabetische tekens (bijvoorbeeld !, $, #,%).