Hosting via de Ibiscloud (AVD) omgeving

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  »Geen onderwerpen boven dit niveau«

Hosting via de Ibiscloud (AVD) omgeving

In het hoofdstuk Installatie heeft u kunnen lezen hoe u Ibis Calculeren voor Bouw zelf kunt installeren op uw PC. Dit vergt van u of uw ICT-organisatie een zekere  inspanning. Als u daar tegenop ziet of u simpelweg probleemloos en zonder enige inspanning aan uw zijde, wilt kunnen werken met Ibis Calculeren voor Bouw dan biedt Brink Software u ook die mogelijkheid middels het hosten van de programmatuur via Azure Virtual Desktop: de zogenaamde Ibiscloud. Met Ibiscloud is het voor u als klant mogelijk gebruik te maken van de vertrouwde applicatie Ibis Calculeren voor Bouw zonder installatie van deze applicatie op uw computer. Dit heeft als voordeel dat u direct aan de slag kunt en vanaf elke computer met een internetverbinding toegang heeft tot uw applicatie en bijbehorende gegevens.

De volgende items komen aan bod:

Systeemvereisten Ibiscloud

Standaardinrichting Ibiscloud

Toegang tot de Ibiscloud

Multi Factor Authenticatie

Support Ibiscloud