Type van de begroting weergeven in de titel van het begrotingsvenster

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Basisbegrippen > Gebruikersinterface > Weergave begroting > Titelbalk begroting >

Type van de begroting weergeven in de titel van het begrotingsvenster

In de titel van het begrotingsvenster wordt het type van de begroting getoond. In de Algemene Gegevens van een begroting kunt u onder andere aangeven of het een traditionele begroting, een elementenbegroting of RAW begroting is, of de Unieke Middelen Codering (UMC) gebruikt wordt en of de staart met begrotingsposten functioneert. Deze instellingen van de begroting worden ook getoond in de titel van het weergave venster.

titelbalktypebegroting

Als er sprake is van een onderhoudsbegroting, zie onderdeel MJOB, dan worden daarvan enkele instellingen getoond.

titelbalktypebegrotingonderhoud