Titelbalk begroting

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Basisbegrippen > Gebruikersinterface > Weergave begroting >

Titelbalk begroting

Als een begroting is geopend wordt de naam van het programma in de titelbalk aangevuld met de naam van de begroting en eventueel aangevuld met de padnaam. Aan de linkerzijde wordt dan het Ibis icoon getoond met daarnaast de Werkbalk snelle toegang. Aan de rechterzijde staan altijd functies om het scherm te beheren, zoals minimaliseren of sluiten. Links daarvan is een functieknop aanwezig met weergaveopties van het lint, zie verder Lintweergave.

BegrTitel

Het begrotingsvenster bevat een eigen titelbalk met onder andere een type aanduiding, zie verder Type van de begroting weergeven in de titel van het begrotingsvenster.