De Remote Desktop client installeren

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Hosting via de Ibiscloud (AVD) omgeving > Toegang tot de Ibiscloud > Vanaf een Windows PC >

De Remote Desktop client installeren

Om toegang te krijgen tot Ibiscloud is het noodzakelijk om de Remote Desktop client op uw PC te installeren. Deze client kunt u bij Microsoft downloaden via de volgende link: https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=2139369.

LET OP:

Installeer niet de Remote Desktop client die in de Microsoft Store wordt aangeboden. Dit vanwege het feit dat met die client het printen naar een lokale printer niet werkt.

Raadpleeg, indien van toepassing, uw IT-afdeling voor het begeleiden van deze installatie. In de meeste gevallen kiest u voor de Windows 64-bits versie. Wanneer u de Remote Desktop client op uw PC heeft gedownload kunt u dit bestand openen door middel van erop te dubbelklikken. De installatie wordt nu gestart:

AVD client 1

Klik op 'Next', waarna het volgende venster verschijnt:

AVD client 2

Accepteer de voorwaarden in de overeenkomst en klik op 'Next', waarna het volgende venster verschijnt:

AVD client 3

Maak hier de juiste keuze voor uw organisatie en klik op 'Install', waarna de installatie zal worden uitgevoerd. Tijdens het installatieproces wordt een voortgangsvenster getoond:

AVD client 4

Nadat de installtie is voltooid verschijnt onderstaand venster:

AVD client 5

Klik op 'Finish'.

Indien gewenst kan gelijk de Remote Desktop client worden opgestart.