Lokale bronnen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Hosting via de Ibiscloud (AVD) omgeving > Systeemvereisten Ibiscloud >

Lokale bronnen

Onderdeel

Toegankelijkheid

Printers

De standaardprinter van het werkstation waar vanaf de verbinding met Ibiscloud wordt opgezet, wordt gekoppeld binnen Ibis Calculeren voor Bouw.

Clipboard

Kopiëren en plakken vanuit lokale programma’s wordt ondersteund.

Bestandsopslag

In verband met beveiligingseisen is het in de Ibiscloud niet mogelijk om vanuit Ibis Calculeren voor Bouw toegang te krijgen tot lokale- en netwerkschijven. Dit betekent dat alle data die met Ibis Calculeren voor Bouw wordt gemaakt ook daadwerkelijk opgeslagen moet worden in de Ibiscloud. Wel is het mogelijk om met behulp van de Windows Verkenner data van en naar uw lokale- en netwerkschijven te kopiëren en te plakken.