Stap 2: Programma-instellingen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Snel aan de slag met Ibis Calculeren voor Bouw >

Stap 2: Programma-instellingen

Controleer en/of wijzig de algemene instellingen van het programma via het lint [Bestand] + [Instellingen] + [Programma opties].

De instellingen zijn gegroepeerd naar onderwerp en elk onderwerp wordt per tabblad (zie onderaan tekst) behandeld.

Afhankelijk van de soort instelling, kan het zijn dat de gewijzigde instelling in het programma pas actief wordt na afsluiten en opnieuw starten van het programma. De instellingen worden per gebruiker bewaard in het Windows register onder de node [HKEY_CURRENT_USER/Software/Ibis/Ibis Calculeren voor Bouw]. Voor dit gedeelte van het Windows register moet de gebruiker lees- en schrijfrechten hebben.

Voor een toelichting per tabblad:

Algemeen

Werkblad

Meldingen

Meten

Codelijsten

Functies