Selectie wizard opslaan

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Start > Zoeken > Selecteren > Selectie wizard >

Selectie wizard opslaan

Sla de selectie op

Met de knop KnopOpslaan wordt de selectie in een bestand opgeslagen. Standaard worden de bestanden opgeslagen in de ingesteld map Werk.

Als het bestand al bestaat wordt de vraag gesteld of het bestaande bestand moet worden overschreven.

SelWizardOpslaan

Voer de selectie uit

Met de knop knopvoltooien worden de selectie-criteria uitgevoerd, dat wil zeggen dat de regels die aan de voorwaarde van het selectie bestand voldoen worden geselecteerd.