Selectie wizard aanpassen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Start > Zoeken > Selecteren > Selectie wizard >

Selectie wizard aanpassen

Stel condities op

De selectie Kostenposten selecteert alle begrotingsregels van de begroting. In de definitie zal er worden gekeken naar de stuurcode-kolom. Dit is bij uitstek de kolom waarin vastgelegd wordt wat het regeltype is.

Door in de velden Kolom, Operator en Tekst de volgende invulling te maken:

SelWizardCriterium

wordt aangegeven dat alle regels geselecteerd worden waarbij de stuurcode niet mag voorkomen in *#+123456789, dus het mag geen kopregel zijn.

Door op de knop knoptoevoegen te klikken wordt het criterium in het scherm eronder geplaatst. Vervolgens zou er een twee criterium toegevoegd kunnen worden door achtereenvolgens de kolom te kiezen, de operator te kiezen en de tekst toe te voegen. Bijvoorbeeld alle regels met een materiaal prijs zou dan worden:

SelMateriaal

Door op PijlKeuzeLijst te klikken wordt de keuzelijst van de kolommen of operatoren getoond. Bij de kolommen worden (uiteraard) alle kolommen getoond.

Mogelijke operatoren:

Operatoren

De criteria kunnen verder ingesteld worden na KnopVolgend.

Stel de opties in

SelWizardOpties

Condities

Met de conditie En wordt aangegeven dat op alle regels beide condities moeten gelden.

Met de conditie Of wordt aangegeven dat alle regels waar één van beide condities moet gelden.

Trad

Met de instelling Inclusief Element worden behalve de geselecteerde regels ook de bovenliggende elementregels toegevoegd.

Met de instelling Inclusief Onderbouwing worden behalve de geselecteerde regels ook de onderliggende regels toegevoegd.