Selecteren

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Start > Zoeken >

Selecteren

Onder KnopSelecteren vallen meerdere functies, waaronder het opstellen van vooraf gedefinieerde selectie voorwaarden met behulp van de selectiewizard.

Ga naar regel

Met de functie GaNaar of sneltoets <Ctrl> + <G> kan er gesprongen worden naar een op te geven regel in de actieve begroting.

GaNaar

Standaard wordt de waarde van de actieve regel ingevuld. Het regelnummer is actief, waardoor het gewenste regelnummer direct kan worden ingevoerd. Onder historie worden de eerdere ingevulde waarde getoond waarnaar tijdens deze sessie binnen deze begroting is gezocht.

Selecteer Groep

Met de functie SelecteerGroep of sneltoets <Shift> + <F3> wordt er een snelle selectie gemaakt van een groep regels.

Alle regels van het actieve element worden geselecteerd. Bevindt de cursor zich op een begrotingsregel, dan wordt de bovenliggende kopregel mee geselecteerd. Staat de cursor op een kopregel, dan worden alle bij deze kopregel behorende regels van een lager niveau geselecteerd.