Reservekopie

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Programma opties > Algemeen >

Reservekopie

Bij het onderdeel Reservekopie, alleen bij bestandstype XTBF, worden de instellingen gedaan om periodiek en automatisch een reservekopie te maken.

De plaats van de reservekopie ligt al vast bij Algemeen Bestanden. Of en hoe vaak de reservekopie gemaakt moet worden wordt hier ingesteld, tevens of dit wel of niet getoond moet worden via een dialoogvenster. Bij het tonen van het dialoogvenster kan ook gekozen worden de reservekopie over te slaan of uit te stellen.

ProgrOptiesAlgRes