Projecten openen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Onderdeel Projecten >

Projecten openen

Projecten kunnen geopend worden vanuit het onderdeel Projecten beheren.

Het openen van projecten kan ook vanuit het lint [Bestand] + [Openen] + KnopProjectOpenenwaarna in de ingestelde projectmap of door eerst af te dalen in de eventueel aanwezige submappen het juiste project geselecteerd worden.

ProjOpenenMap

Na het openen verschijnen de projectgegevens waarna in het lint kan worden gekozen voor het tonen van de begrotingen of het overzicht van de offertes in het project.