Projectgegevens

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Onderdeel Projecten >

Projectgegevens

Na het openen van een project worden de projectgegevens getoond. Als een project al geopend is en de begrotingen of offertes van het project worden getoond kunnen de projectgegevens via de functie KnopProjectInst in het lint worden opgevraagd:

ProjectGegevens

Projectcode

De code van het project, deze moet uniek zijn.

Omschrijving

De omschrjving van het project.

Mapnaam begrotingen

Plaats van de begrotingen: deze map plus alle onderliggende submappen. Met behulp van de knop ProjectGegevens - mapbrowsen aan de rechterzijde in dit venster kan in de SQL database een map worden geleselecteerd waar zich de begrotingen van dit project bevinden. Een begrotingsmap mag hooguit naar één project verwijzen. Als een begrotingsmap wordt gekozen die naar een ander project verwijst volgt een melding:

ProjBegrMapverwijzingdubbel

Datum

De datum waarop het project wordt aangemaakt of gewijzigd.

Valuta

De standaardvaluta van het project, een keuze is mogelijk binnen de bij [Bestand] + [Instellingen] + [Valuta] aangegeven valuta's. Dit is alleen van belang voor Offertes in het project.

ProjValuta

Als de projectvaluta afwijkt van de basisvaluta van (een deel van) de begrotingen in het project wordt dat niet gesignaleerd noch bewaakt. Bij het samenvoegen van begrotingen in een totaalbegroting worden de begroting(en) met een daarmee afwijkende basisvaluta wel gemeld.