Info

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Help >

Info

Vanuit het lint [Bestand] + [Help] + Help-info wordt de programma-informatie aangeroepen. Het volgende venster wordt getoond:

Help-infoprogr

Bovenin wordt als eerste onder Ibis Calculeren voor Bouw de informatie de versie en de actieve licentie getoond. Het versienummer is opgebouwd volgens het volgende format: major.minor.revision.build. In dit voorbeeld: 2.1.2401.10801.

Daaronder wordt onder Licentiehouder de NAW-gegevens van de klant getoond.

Als op de link 'Servergegevens' wordt geklikt, worden de actieve gegevens voor de SQL Server getoond:

SQL Server gegevens

Deze gegevens kunnen worden ingesteld bij de Programma opties van Ibis Calculeren voor Bouw.

Als op de link 'Gebruikersdata' wordt geklikt wordt de Windows Verkenner opgestart en wordt naar de map Ibis Calculeren voor Bouw in het gebruikersprofiel van de ingelogde gebruiker genavigeerd:

Gebruikersprofiel Windows Verkenner

Onderin worden de belangrijkste contact gegevens van Brink Software getoond.