Hard- en software eisen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Algemeen >

Hard- en software eisen

Alvorens Ibis Calculeren voor Bouw op uw computer te installeren, dient u zich ervan te verzekeren, dat uw computersysteem aan de minimale eisen voldoet die nodig zijn om Ibis Calculeren voor Bouw uit te voeren. De systeemeisen zijn:

Windows logo

Microsoft Windows 11 of Windows 10;

Microsoft .NET 6;

Windows besturingssysteem voorzien van de laatste updates & service-packs;

1 GB RAM;

20 GB vrije ruimte op de vaste schijf;

Twee monitoren met een minimale resolutie van 1920 x 1080 waarbij de instelling voor de schaal op 100% is ingesteld;

Een actieve internetverbinding.

Windows Server logo

Windows Server 2022, Server 2019 of Server 2016.

Windows SQL Server logo

Microsoft SQL Server 2022, SQL Server 2019, SQL Server 2017 of SQL Server 2016;

Minimaal 20 GB vrije ruimte op de vaste schijf.

Azure SQL Server logo

Microsoft SQL Azure wordt ook ondersteund.