Meldingen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Programma opties >

Meldingen

De instellingen op het tabblad Meldingen hebben betrekking op voorkeuren bij het geven van meldingen.

PrograOptiesMeldingen

Meldingen logboek

Bij welke situaties moet er een melding in het logboek verschijnen?

PrograOptiesMeldingenLogboek

Meldingen bij wijzigingen op het scherm

Er verschijnt een melding als bij een UMC begroting een middel gewijzigd wordt, dat nog ergens in de begroting voorkomt. U kunt dan besluiten de wijziging te annuleren als u niet wilt dat dit overal gebeurd en het middel op die plaats eerst uniek maken door het wijzigen van de code.

Er kunnen geen niveaus overgeslagen worden in de begroting. Door het plakken van elementen van bijvoorbeeld niveau 3 (+) vanuit een andere of dezelfde begroting op een element van niveau 1 (*) moet het niveau aangepast worden naar 2 (#), dus alleen bij promoveren. Als u wilt dat daar een melding over wordt gegeven dan kunt u dit instellen.

Mappenlijst

Als er in de structuurweergave van de mappenlijst een element verwijderd wordt, wordt er eerst een vraag gesteld. U kunt dan besluiten de verwijdering te annuleren.