Ibis Artikelen Service

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Programma opties >

Ibis Artikelen Service

Bij het onderdeel Ibis Artikelen Service kan er worden aangegeven wat het voorkeursplatform is van de Ibis Artikelen Service.

PrograOptiesIAS

Hier kan met behulp van een uitklaplijst worden aangeven wat het voorkeursplatform is als het venster met de Ibis Artikelen Service in Ibis Calculeren voor Bouw wordt opgeroepen. Welke (gratis en betaalde) IB platformen in deze uitklaplijst verschijnen is afhankelijk van hoe dit is ingeregeld voor het account waarmee wordt ingelogd in Ibis Calculeren voor Bouw en welke platformen bij IB data aan ditzelfde account zijn toegekend.