Het online klantenportal mijn.ibis.nl

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Onderdeel Ibis Kostendatabase > Beheren Kostenbestanden >

Het online klantenportal mijn.ibis.nl

Op het online klantenportal mijn.ibis.nl kunnen de kostenbestanden type Nieuwbouw en Onderhoud worden onderhouden.

Voordat er iets gedaan kan worden zullen de gebruikers moeten inloggen. Eenmaal ingelogd dan kunnen er vanuit het beheer van mijn.ibis.nl nieuwe gebruikers worden aangemaakt.

Het onderhouden van de kostenbestanden is alléén mogelijk voor de gebruikers die aangegeven staan als klantbeheerder. Het onderhouden van de bestanden bestaat vanuit mijn.ibis.nl uit het uploaden van de aangepaste bestanden vanuit Ibis Calculeren voor Bouw.