Inloggen als klantbeheerder op mijn.ibis.nl

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Onderdeel Ibis Kostendatabase > Beheren Kostenbestanden > Het online klantenportal mijn.ibis.nl >

Inloggen als klantbeheerder op mijn.ibis.nl

Het beheren van de licenties van Ibis Calculeren voor Bouw moet gebeuren op het online klantenportal mijn.ibis.nl. Als naar deze website wordt genavigeerd, wordt het volgende venster getoond:

Inloggen als klantbeheerder op mijn.ibis.nl 1

U moet hier inloggen met de inloggegevens van de klantbeheerder. Deze heeft u na de aankoop van de software ontvangen van Brink Software.