Langtekst

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Functies in begrotingwerkblad > Functies via het contextmenu >

Langtekst

Met de menukeuze Langtekst in het contextmenu wordt een extra tekstveld aan een regel koppelen. In de titelbalk van dit venster staat de omschrijving van de begrotingsregel. De langtekst wordt afgehandeld als een memoveld, maar is ook als een extra kolom weer te geven.

Langtekst

Sluiten

Het venster kan gesloten worden door gesloten door:

Kruisje                De wijzigingen worden geannuleerd.

KnopOpslaan        De wijzigingen worden doorgevoerd.

De toetsencombinatie <Shift> + <F8> heeft dezelfde werking als de menukeuze.