Contextmenu's

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Basisbegrippen > Gebruikersinterface >

Contextmenu's

Op verschillende plekken in het programma, zoals in het begrotingwerkblad en de structuurboom, is een contextmenu onder de rechtermuisknop op te roepen. Deze contextmenu’s bieden, naast de directe activatie van functies die ook in identieke menukeuze's in de verschillende lintmenu's zijn ondergebracht, soms ook extra mogelijkheden. Dit is 'Langtekst (<Shift>+<F8>)' in onderstaand contextmenu van het begrotingwerkblad:

SnelmenuBegr

Als extra menukeuze, die niet in het lint Start maar in het lint Invoegen staat, is 'Ibis Artikelen Service' opgenomen.