Kop- en voettekst beheren

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Kop- en voettekst >

Kop- en voettekst beheren

Beheer functionaliteit

Vanuit dit overzicht kunnen de bestanden beheerd worden, via de rechtermuistoets wordt het onderstaande contextmenu getoond met de opties.

KopVoetBeheren

Nieuw

Aanmaken van een nieuw kop- en voettekst bestand, bij gebruik van database-type Microsoft SQL Server is de naam maximaal 20 karakters lang.

Openen

Met dubbelklikken op het kop- en voettekst bestand of keuze van openen wordt de kop- en voettekst geopend.

Kopiëren

Het geselecteerde kop- en voettekst bestand wordt gekopieerd naar het clipboard.

Plakken

Het eerder geselecteerde kop- en voettekst bestand wordt geplakt, in dat geval wordt een volgnummer (n) aan de bestandsnaam toegevoegd.

Hernoemen

Het geselecteerde kop- en voettekst bestand krijgt een andere naam, bij gebruik van database-type Microsoft SQL Server is de naam maximaal 20 karakters.

Verwijderen

Het geselecteerde kop- en voettekst bestand wordt verwijderd.

Exporteren

Een kop- en voettekst bestand wordt geëxporteerd naar een kop- en voettekst uitwissel bestand.

Importeren

Een eerder geëxporteerd kop- en voettekst wordt uit een uitwissel bestand geïmporteerd.