Kop- en voettekst weergave

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Kop- en voettekst >

Kop- en voettekst weergave

De kop- en voetteksten bestaan uit de voorbladen, de kop op pagina 1, kop op alle pagina's, voet op pagina 1 en voet op alle pagina's.

Als bij het afdrukken van de begroting een kop- en voettekst bestand wordt gekozen, dan worden altijd alle onderdelen afgedrukt. Alleen het voorblad is hier een uitzondering op: deze moet dan bij de afdruk instellingen apart worden aangegeven.

Na het openen van een kop- en voettekst bestand wordt in eerste instantie het Voorblad getoond.

Door te klikken op KopVoetVoorblad kan er gekozen worden voor de andere onderdelen.

KopVoetWeergave